HIIHTOLADUT JA KAUKALO

HIIHTOLADUT

 

Kontiolahden Kunnan kanssa solmitun hoitosopimuksen mukaisesti kylällä on hiihtoladut uuden ja vanhan koulun maastossa. Uuden koulun lähialueelle sijoittuu noin 1 km mittainen hiihtolatu mistä yhdyslatua pitkin pääsee myös vanhan kyläkoulun alueelle kulkevalle noin 5 km mittaiselle hiihtolenkille. Hiihtolenkin päässä, vanhan kyläkoulun maastossa hiihtolatu on 1.5 km matkalta valaistu. Hiihtoladuilla voit hiihtää perinteistä hiihtoa ja välttävästi luisteluhiihtoa. Parhaiten luisteluhiihtoon soveltuu vanhan koulun alueen valaistu osuus. Latujen hoitosopimus alkaa 15.12 ja päättyy 15.3 sääolojen ja lumitilanteen salliessa.

Autoa käyttävien pysäköinti 1.5 ja 5.0 km sekä valaistulla latualueella hiihtäville onnistuu uuden koulun alueelle ja Heikkilän tien varteen valaistun ladun yhteyteen tehdylle pysäköintialueelle. 

 

KOULUN KAUKALO

 

Kaukalon jäädytyskausi 15.12-15.3. Sään salliessa kenttä avataan aiemmin että suljetaan myöhemmin. Kenttä on valaistu iltaisin hämärästä aina klo 21.00 saakka. Pakkasraja valaistukselle on -22 astetta.

Kaukalolle ei ole laadittu erillisiä luisteluvuoroja. 

 

Laduista ja kaukalosta voit antaa palautetta kyläyhdistykselle. 

 

 

 

HIIHTOLADUT TILANNE 

Pakkasia ja lunta odotellaan.

Jääladut:

Koulujen ladut

1 km ja 5 km latu: 

Valaistu latu:

HEIKKILÄNTIE PYSÄKÖINTIPAIKKA KÄYTÖSSÄ VALAISTUN LADUN KÄYTTÄJILLE

 

KAUKALON TILANNE

 

Seuraa minua

  • Facebook Classic

© 2014 Varparannan kyläyhdistys ry.